Soffio Varmepaneler

Soffio varmepaneler sikrer bedre indeklima

Soffio er en patenteret opfindelse, der sikrer bedre indeklima og mere effektiv opvarmning i alle typer boliger. Soffio vægpaneler kan med fordel anvendes både ved nybyggeri og i forbindelse med renoveringsopgaver. I ældre boliger kan Soffio varmepaneler endvidere fjerne de klassiske problemer med kuldebroer og skimmelsvamp. Efter introduktion i Tyskland og England er varmepanelerne nu kommet til Danmark. Her lagerføres Soffio i førende byggemarkeder med support fra Aluflam, der producerer flere af elementerne i den innovative varmeløsning.

Sådan virker varmepanelerne

Løsningen er banebrydende og gør op med traditionelle opvarmningsmetoder i boliger. Den termiske varme virker på samme måde, som når solens stråler rammer huden. Det betyder, at man hele tiden er omgivet af en behagelig varme. Det centrale produkt, der anvendes i Soffio varmepaneler, er velkendt og vidt udbredt, så det er logisk og let at montere for professionelle. En traditionel gipsplade indeholder Soffios unikke elementer i form af tynde og gasfyldte aluminiumsrør, der via en kobling transporterer varmen fra boligens eksisterende varme system fra panel til panel i væggene. Der er ingen risiko for vand skader, da det varme vand kun cirkulerer i bunden af panelet og ikke i selve vægpanelet. Varmekapaciteten pr. panel er helt op til 200W, hvilket er nok til at opvarme 3 m2. Der er således kun behov for seks varmepaneler til at opvarme et rum på 20 m2.

 

Soffio

Energiløsning, der giver varmebesparelser 

Soffio varmepaneler giver store besparelser på varmeregningen. Målinger viser, at energiforbruget i boligen kan reduceres med op til 24%. Samtidig gør varmepanelerne det muligt hurtigt at hæve og sænke lufttemperaturen i rummet. Det giver mere effektiv temperaturregulering.

Læs mere om Soffio

 

 

 

 

Hovedkontor


Langbjergvænget 13-15
DK 4000 Roskilde 
Tel. +45 46 75 06 11 
Fax +45 46 75 08 11 
E-mail: info@aluflam.dk

Afd. Vest


Rønhøjvej 25
DK-8300 Odder
Mobil: +45 22 68 98 04
E-mail: info@aluflam.dk

Aluflam.com


Aluflam internationale hjemmeside. Siden indeholder blandt andet links til Aluflams forhandler rundt omkring i verden.

AluflamMarine.com


Aluflam hjemmeside med fokus på produkter til skibs- og offshore-industrien.

Aluflam-usa.com


Aluflam Nordamerika, siden henvender sig primært til amerikanske kunder og tilknyttet produktionsfaciliterne i Californien.

Aluflam-extrusion.com


Aluflam Ekstrudering. Aluflam Ekstrudering tilbyder en bred vifte af mikro og praecision aluminium profiler til forskellige markedssektorer.

Aluflam.lt


UAB ALUFLAM blev grundlagt i 2001 som en gren af ​​den danske virksomhed ALUFLAM A / S i Østeuropa. Den vigtigste aktivitet i virksomheden - produktion og montage af forskellige aluminium konstruktioner i hele Europa, især produktion af brandsikre aluminium-glaskonstruktioner.

Aluflamfacader.dk


Aluflam glas/alu facader & A+ vinduer.

Aluflam.com.au


Aluflam Australia is a manufacturing factory under the trademark license of Aluflam which mainly caters Australian and New Zealand market.

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Montagebetingelser

Drift og Vedligeholdelse

Salgs Brochure

Tilmeld nyhedsbrev


VÆRDIER

Aluflam støtter WWF Verdensnaturfonden


FØLG OS HER